produkter
 

 

 
 

Retail Management Systems

 
  Digital Surveillance Systems  
  Web Publishing Systems  
  Intranet Systems  
  E-commerce Systems  
  Customer Display Systems  
  Kontakta oss...  
 
retailmanagmentsystems
   
En smart kassalösning...
Att kordinera artiklar, lager, leverenser och försäljning för ett kedjeföretag är inte alltid det lättaste. Mycket tid förbrukas för att se till så att rätt information når ut till butikerna, och detta arbete brukar oftast göras helt manuellt. CiceronKassa ger er verktygen för hela tiden arbete mot uppdaterade lagersaldo, artikelregister och beställningar - helt automatsikt. Detta sparar mycket tid och hjälper er fokusera på er kärnverksamhet - att driva och utveckla era framgångsrika butiker från en central nivå.
CiceronKassa är redo för den nya kassalagen som börjar gälla från 1 januari 2010.
Läs mer om nya kassalagen och CiceronSystems åtgärder för denna
CiceronKassa - en helhetslösning
CiceronKassa är en helhetslösning med alla komponenter inkluderade i ett paket till ett fast pris. Det som ingår i paketet är all hårdvara (pekskärm och kassadator i ett, kvittoskrivare, kassalåda, tangentbord, mus, streckkodsläsare och internetmodem), kassaprogrammet förinstallerat, programmering av dina företagsuppgifter och produkter, integration av betalkortssystem, installation i din butik och på önskade kontorsplatser samt kostnadsfri support alla dagar året runt kl. 8-22.
 
Smarta funktioner som gör skillnad
CiceronKassa är utrustad med ett flertal funktioner som saknas hos många kassalösningar idag. Nedan beskriver vi ett axplock av dem:
Bokföring och löner
Många kassasystem skriver ut alla bokföringsunderlag på vanligt kvittopapper, för att sedan gås igenom manuellt och sedan föras in i företagets bokföringsprogram. CiceronKassa skickar istället all redovisning elektorniskt i valfritt format (PDF, Excel eller XML) till utvalda personer så som redovisningsassistent eller revisor. På så sätt sparas många dyrbara adminstationstimmar när det manuella arbetet förvinner.
Med CiceronKassa slipper du även manuellt räkna ut antalet timmar dina anställda har arbetet. Met personalkort registerar kassan både in- och utstämpling och samt övertid och liknande för att sen sammanfatta detta i en digitalt dokument.
Artklerregister, lager, beställning och inventering
I stället för att programmera in varje artikel manuellt som många kassasystem kräver, kan CiceronKassa läsa in hela din produktlista direkt från leverantören digitalt.Varje artikel får då automatiskt en produktkod som knyts till din leverantör. När en vara börjar säljas slut i butikerna genererar CiceronKassa automatiskt en beställning på dessa artiklar. I och med att lagersaldot hela tiden är uppdaterat får du alltid en korrekt bild över ditt lager. CiceronKassa genererar också automatiskt inventeringslistor och kan snabbt räkna ut lagerdifferenser och eventuellt svinn.
Kundvård och Lojalitetsprogram
CiceronKassa har även ett inbyggt lojalitetsprogram och kundregister som kan specialanpassas efter dina önskemål. Bland annat kan kundkort i form utav magnetkort skapas och lätt kopplas mot enskilda kunder, även presentkort kan skapas på detta sätt. Kundlistor och utskick kan också genereras med en enkel knapptryckning.
Övriga funktioner
- Lättprogramerade snabbknappar - Kraftfull statestikgenerator
- Könummerhantering - Kundsökning via Eniro
- Serviceregistering - Öppet inslag
- Beräkning av marginaler - Onlinebackup
- Streckkodsgenerator - Integrerad korthantering
Priset för CiceronKassa
Retail Mangement System från CiceronSystems varierar beroende på omfattningen av ert nya system. Priset bredvid representerar följande systemlösning: 1 kassaterminal, kassaprogramvara start, kvittoskrivare, kassalåda, streckkodsläsare, CleanCash kontrollbox, kunddisplay, inkoppling av betalkortsterminal, installation och undervisning av system. Ta kontakt med oss för en offert just för ert behov.
 
Låter det intressant?
Ta kontakt med oss redan idag för att boka en personlig demonstation av CiceronKassa. Använd formuläret högt upp på sidan till höger eller klicka här för att komma till kontaktsidan.
 
   
  cicerondemonstation
   
 

 

© 2009 Ciceron Systems Ltd. Alla rättigheter reserverande. Vår sida använder Flash, hämta denna här.