produkter
 

 

 
 

Retail Management Systems

 
  Digital Surveillance Systems  
  Web Publishing Systems  
  Intranet Systems  
  E-commerce Systems  
  Customer Display Systems  
  Kontakta oss...  
 
digitalsurveillancesystems
   
Full insyn dygnet runt, året om...
Digital Surveillance är marknadens mest lättanvända och funktionsberikade video- övervakningssystem för butik- och restaurangföretag. Vårt övervaknings-system är en totallösning med både själva kamerorna, programvaran, programmeringen, installationen och
supporten, allt till ett fast pris utan obehagliga överaskningar. Vår övervaknings-system passar så väl små företag med behov av endast två till fyra kameror till stora kedjor med behov av sammankopplade kameror på flera olika platser.
Digital Surveillance - en helhetslösning
Digital Surveillance är en helhetslösning med alla komponenter inkluderade i ett paket till ett fast pris. Det som ingår i paketet är all hårdvara (Axis Digital Network Cameras och Axis Camera System), ansökning till Länsstyrelsen om kameraövervakning, all fast installation och utbildning av behörig personal.
Smarta funktioner som gör skillnad
Digital Survailance är utrustad med ett flertal smarta funktioner:
Remote Viewing
Du som användare kan se din verksamhet från vilken dator som helst med internet-uppkoppling. Det enda du behöver göra är att skriva in en adress och hela ditt bevakningssystem finns framför dig.
Remote Playback

Användare av Digital Surveillance kan se händelser i det övervakade området bakåt i tiden. Alla inspelningssekvenser sparas på server och kan lätt hittas genom tidsangivelse.

 
Priset för Digital Survailance
Priset på Digital Survailance från CiceronSystems varierar beroende på omfattningen av ert nya system. Priset bredvid är baserat på följande system: 3 Axis 207 nätverkskameror, serverdator, videovisningsprogramvara, installation och undervisning av system. Ta kontakt med oss för en offert just för ert behov.
Låter det intressant?
Ta kontakt med oss redan idag för att boka en personlig demonstation av Digital Surveillance. Använd formuläret högt upp på sidan till höger eller klicka här för att komma till kontaktsidan.
 
   
  cicerondemonstation
   
 

 

© 2009 CiceronSystems Ltd.. Alla rättigheter reserverande. Vår sida använder Flash, hämta denna här.